top of page
Water rimpel

Kundalini Solfége Experience

Kundalini activatie strand

Heb je het gevoel constant te zweven in de lucht of juist heel aanwezig te zijn met beide voeten op de aarde? Ervaar je stress, diep gewortelde spanning en vastgezette emotie? 

Laat je gestagneerde levensenergie weer stromen door beide elementen met elkaar te verbinden. Laat diep gewortelde spanningen liefdevol vrij.

Ervaar je eigen potentie. Verbind liefdevol met je (eigen) Bron energie en laat je levens energie stromen.

Wat is kundalini

Kundalini activaties zijn energie transmissies waarbij de Kundalini Energie bewust wordt opgewekt.

Kundalini is het Sanskriet woord voor ''de opgerolde''. Symbolisch wordt Kundalini afgebeeld als een slang. Twee slangen die al draaiend, om de ruggengraat, zich een cirkelende baan omhoog bewegen. Deze energie ontwaakt vanaf  de basis van de ruggengraat en baant zich een weg, door alle chakra's heen, omhoog. In het Hindoeïsme wordt er gesproken van de Godin Shakti die haar weg om hoog baant en de God Shiva, die zijn weg terug naar beneden baant. Een dans tussen het mannelijke en vrouwelijke.  

Het is een (levens) reis naar binnen en buiten. Een reis naar herinneringen. Het thuis komen in je fysieke, aardse zelf als ook in de kosmos. Ervaar de grootsheid van jouw eigen verborgen kracht in jouw fysieke jas door middel van Kundalini Energy Sessie Activaties.

Dit is voor jou als:

ღ Je bewustzijn en zelfrealisatie wil verhogen,

ღ Bewuster wil worden van je Ware Essentie,

ღ Loslaten laten van trauma's en energetische blokkades,

ღ Natuurlijke staat van Mindful wil Zijn,

ღ Meer lichamelijke energie wil ervaren,

ღ Je creativiteit wil vergroten,

ღ Verlichting van stress en angst wil voelen,

ღ (Bewust) je levensenergie wil voelen stromen en hier verbinding mee maken.

Hoe het in zijn werk gaat

Voor aanvang van de sessie vraag ik je om thuis een intake formulier in te vullen. Dit is voor mij om te zien of er ook contra indicaties aanwezig zijn. 

Tijdens de Kundalini Solfége Experience werken we met adem, affirmaties en de chakra's. Elke chakra wordt ondersteund door bijpassende, afgestemde Solfége frequenties. Energie ophopingen (blokkades) in je energiestroom zullen weer gaan stromen op een liefdevolle manier. Ook maak ik gebruik van een methode om de chakra's op te schonen. Een zachte methode die ik in India heb mogen leren.

We starten de sessie met een korte meditatie, adem oefeningen en het formuleren van affirmaties die mee worden genomen tijdens jouw reis. Samen met afgestemde frequentie tonen bijpassend bij elke chakra, geven de affirmaties een extra diepte om tot inzichten te komen.

Als facilitator tijdens de sessies activeer ik jouw Kundalini energie.  Geblokkeerde chakra's gaan weer draaien. Alles wat jij vanaf dat moment ervaart en voelt is jouw eigen krachtveld. Je ervaart je eigen levensenergie, je eigen levenskracht dat zich als oneindige intelligentie binnen en buiten je lichaam stroomt. Voorkomende fysieke ervaringen zijn contracties vanuit het middenrif, het keelchakra dat zich wil laten horen door middel van stemgeluid, tintelingen door het lichaam, warme plekken voelen van binnenuit, in contact staan met voorouders of dierbare overledenen. Ervaar volledig jouw eigen, unieke grootsheid.

Tijdens de eindontspanning kan je na genieten van de helende klanken van de RAV drum en de Koshi, die je cellen doen vullen met vernieuwde licht frequenties.

Contra indicatie

Ben je zwanger, geef je borstvoeding, spelen er hartproblemen, longproblemen of is er sprake van (gevoeligheid voor) psychose en depressie, dan worden activatie sessies afgeraden.

Is het gevaarlijk?

Er is veel rondom Kundalini Activaties te doen. Geheel begrijpelijk want het gaat om oeroude energie waar niet iedereen zich bewust van is. Net zoals het universum en de aarde haar Kundalini energie hebben, hebben wij mensen dat ook. In mijn inziens is het ''de'' tijd om te ontwaken en is het niet gek dat Kundalini activaties op dit moment booming zijn. Het opwekken van deze energie is niet gevaarlijk. Wees je er wel van bewust dat deze activaties veranderingen met zich mee kunnen brengen in je (dagelijks) leven. Ben je niet bekend met energiewerk of Kundalini, verdiep jezelf dan eens extra in Kundalini Activaties en Kundalini Awakenings.

Er wordt gewerkt vanuit het bekkenbodem gebied. In dit deel van ons lichaam zitten veelal trauma's opgeslagen. Als somatisch lichaamsgericht werker ben ik mij hier heel bewust van. De Kundalini Solfége Experience Sessies kunnen dan ook ingezet worden als onderdeel bij trauma verwerking. Boek je sessie via onderstaande knop.

Water rimpel

Jessica

''Ik heb een hele mooie Kundalini sessie mogen ontvangen van Patricia. Het was liefdevol en warm. Patricia is zo'n pure en lieve vrouw. Je voelt je gelijk thuis bij haar.''
Water rimpel

Kelly

''Heerlijk diepe mooie ervaring van de liefdevolle zachte Patricia. Super bedankt voor de kundalini sessie. Echt een aanrader!''
Water rimpel

Cher

''Ik heb een Kundalini sessie bij Patricia mogen ervaren en dat was erg fijn. Patricia heeft een zachte liefdevolle energie die haarfijn kan aanvoelen. Een sessie bij haar is aan te raden.''
bottom of page